Задава се срамна домашна Гран При на Италия за Ферари

Задава се срамна домашна Гран При на Италия за Ферари

Всички във Ферари са притеснени от това как ще се представи отборът в предстоящата този уикенд домашна Гран При на Италия. Голям късмет за изпадналия в тежка криза славен италиански тим е забраната за присъствие на фенове по трибуните на легендарната писта „Монца“.

Със сигурност, ако бяха на трибуните, тифозите щяха да реагират остро на представянето на „Черните кончета“, което се очаква да не е по-добро, ако не и по-слабо, от вчерашните 13-о и 14-о място за Себастиан Фетел и Шарл Леклер в Гран При на Белгия.

„Очакванията ми за „Монца“ следващата неделя не са добри. Представянето ни в домашната Гран При за Ферари няма да е по-добро от това на „Спа“, а може и да е дори по-лошо“, откровен бе Шарл Леклер след пълния провал в Белгия тази неделя.

„Нямахме скорост дори да изпреварваме с активирана DRS система, и то болиди от дъното на класирането. Това е много лошо, просто не знам какво друго да ви кажа. Може би е добре, че няма да ги има нашите тифози по трибуните на „Монца“, защото щяхме много да ги разочароваме“, завърши минорно младият монегаск.

Още от Моторни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти