Президентът на Сити обеща още нови попълнения

Президентът на Сити обеща още нови попълнения

Президентът на Манчестър Сити Калдун Ал Мубарак потвърди, че клубът има намерение да привлече още играчи това лято. "Гражданите" вече си осигуриха подписите на Нейтън Аке от Борнемут и Феран Торес от Валенсия.

След като отборът за трета поредна година отпадна на четвъртфиналите в Шампионската лига и завърши на 18 точки зад Ливърпул в първенството, Ман Сити реши, че трябва ново наливане на пари в състава.

"Ние не гледаме една година напред, а три, пет, десет. Когато решим какви промени или подобрения да напрвим в състава, ги правим. Ще бъдем разумни и прагматични, но ще направим това, което е нужно. По отношение на двете нови попълнения Аке и Феран Торен действахме много бързо. Ще приистигнат и други играчи", заяви Ал Мубарак.

Шефът на "гражданите" коментира и отмененото наказание на клуба, което ще му позволи да участва в Шампионската лига и следващия сезон: "Животът е прекалено кратък, за да се сърдим. Това е един от най-престижните турнири в света на спорта и е състезание, което искаме да спечелим. Случилото се с УЕФА е в миналото. Концентриран съм върху това как да помогна на клуба да се състезава в турнира и да го спечели и как да имаме конструктивни отношения с УЕФА. Мисля, че това е единственият начин да продължим".

Още от Футбол свят

Виж всички