Юли Ненов за ситуацията в Дунав: Няма такива лъжи и измами!

Юли Ненов за ситуацията в Дунав: Няма такива лъжи и измами!
Драмата в Дунав няма край - играчите с отчаяни мерки, Монтана на крачка от елита служебно
Драмата в Дунав няма край - играчите с отчаяни мерки, Монтана на крачка от елита служебно

Футболистът на Дунав Русе Юлиян Ненов коментира за "Дспорт" ситуацията около отбора и решението на играчите все пак да заминат за София за баража с Монтана, въпреки неизплатените възнаграждения от ръководството.
Ненов обясни, че на стадиона днес играчите са получили по една заплата, но не това е причината отборът да замине, тъй като състезателите нямат вяра в думите на своите ръководители. Те все пак са решили да изиграят мача заради самите себе си и заради феновете, но Ненов споделя, че не знае, дали изобщо има смисъл Дунав да остане в елита, ако финансовата ситуация в клуба остане такава.

"Бяхме на стадиона, дадоха ни една заплата. Заради нас си тръгваме, не заради някой друг. Няма такива лъжи и измами, не знам вече", започна той.

"От няколко месеца е така. След мача с Ботев (Враца) ни казаха, че през седмицата ще ни дадат заплати, не ги дадоха, след това дойде нова седмица и играхме с Царско село, пак не ги дадоха. И сега най-важният ни мач, пак нищо. На нас ни писна вече. И сега като се пуснаха статии и казахме, че няма да пътуваме, веднага се извади отнякъде да ни дадат по една заплата. Положението е много зле и продължава да е много зле, нищо не се е оправило."

37 Витоша (Бистрица) - Дунав (Русе) 1:2
"Заради нас и заради феновете ще играем. Не знам, честно казано, ако положението е същото и новия сезон, не виждам никакъв смисъл. То са лъжи, измами, обещания, говорят, че ще ни дадат еди колко си пари бонуси, пък те заплатите не ни дават."
А съжалява ли, че се завърна в Дунав? "Така е трябвало да стане, не съжалявам за нищо. Единствено съм разочарован, че толкова лесно могат хората да лъжат, много ми е интересно как става това нещо. То вече идва и до морал. Все си мисля, че ако управлявам клуб, няма как да излъжа 20 човека в очите. Явно има различни хора."
Кабаков ще свири баража Дунав - Монтана
Кабаков ще свири баража Дунав - Монтана
"На феновете мога да кажа, че са страхотни. Те ни подкрепят въпреки всичко, те знаят какво е положението. Те ни разбират много добре, феновете на Дунав са много готини. За бъдещето не мога да знам дали ще съм в отбора, имам договор още една година, но не знам дали ще има отбор като цяло, утре след мача ще се разбере", допълни Ненов.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти