ПОДКРЕПИ ЛЮБИМИЯ СИ ОТБОР В НАЦИОНАЛНОТО ПРЕБРОЯВАНЕ НА ФЕНОВЕТЕ

Босът на Етър за исканията на играчите: Не става само с “дайте”

Босът на Етър за исканията на играчите: Не става само с “дайте”
Петко Петков: Може би съм последният оптимист в Етър
Петко Петков: Може би съм последният оптимист в Етър

Председателят на УС на Етър проф. Георги Камарашев заяви, че ще се положат усилия играчите на клуба да получат дължимите им възнаграждения. Босът на “болярите” обаче разкритикува футболистите, че извиват ръцете на ръководството и мотивацията им е равна на финикийски знаци.
Скандал във Велико Търново: Футболистите на Етър отказаха да тренират
“Всеки има право на искания, но степента на удовлетворяването им зависи от много други фактори. Ще положим усилия поетапно да задоволим исканията им. Има решение, но не може да стане с магическа пръчка. Същото става и в световни грандове.

Когато дойдох на стадиона, играчите вече си бяха тръгнали, но имах разговор с администрацията и с треньора Петко Петков. Обсъдихме нещата, Петков е изключително разумен човек. В последните години съм работил с няколко треньори, по-разумен човек от Петко Петков не съм виждал.

Що се отнася до играчите, да се тръгва само с “дайте” обаче не може да стане. В целия свят има вододел до коронавируса и след него, никой не знае колко време трябва да се нормализират нещата.

Имаме налични финансови средства, след малко ще изплатим заплатите за май. Имаме задължения към НАП и договореност с тях, която спазваме. Остава да получат две премии и за квартири, които са общо около 30 000 лв., те не са налични, но разчитаме на великотърновския бизнес да ни подпомогне.
Не е имало нарушаване на комуникацията между нас и играчите. Не може да ми кажат, че искат с мен среща в 12 ч. и изведнъж да оставя важни обществени поръчки. Ако футболистите очакват аз да вървя от човек на човек да ги мотивирам, това няма да стане, имам си и други задължения. Ако те са професионалисти и подхождат така към спорта, няма в трудни моменти да извиват ръцете на ръководството преди всеки мач. Очаквам да подновят тренировки.

Знаете какви мачове предстоят, възможно е “Етър” да остане, възможно е и да изпадне. Снощи имаше негативен резултат. Ако мотивацията е равна на финикийски знаци, могат да се обяснят тези неща. “Етър” ще го има”, каза Камарашев пред sport-vt.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти