Брейтуейт: Жена ми реши, че имам любовница заради трансфера ми в Барселона

Брейтуейт: Жена ми реши, че имам любовница заради трансфера ми в Барселона

Нападателят на Барселона Мартин Брейтуейт е бил заподозрян в изневяра от своята съпруга заради потайнствеността си около трансфера си в тима. Това разкри самият играч, който пристигна на “Камп Ноу” през февруари като спешно попълнение.

“Тя усещаше, че нещо става, защото получавах множество обаждания, а аз излизах от вкъщи, когато беше доста студено навън. Чудеше се, почти ме попита дали имам любовница или нещо подобно. В нощта, в която й признах: “Трябва да ти кажа нещо”, тя ми отвърна: “Знам какво ще ми съобщиш”. В деня, в който исках да й кажа, всичко излезе наяве. Телефонът ми беше бомбардиран цял ден. Мислех си: “По дяволите”. С нейния телефон беше същото, така че не беше изненадана, когато реших да й го споделя. Бях разочарован, че не получих шокираща реакция, но тя беше много щастлива и ме разбра защо не й бях казал по-рано”, заяви Брейтуейт в интервю за “Гардиън”.

Той беше попитан и за своето мнение относно суперзвездата на отбора Лионел Меси. “Ако футболът е религия, то Меси е неговият бог. Той отклонява вниманието. Хората забравят да гледат какво става около него, защото той е такава заплаха. Има пространства и ние трябва да разберем как да се възползваме от тях. Когато го направиш, противниците осъзнават: “Тези момчета правят пробиви, трябва да внимаваме” и така даваш пространство на Меси. Става въпрос за интелект. Бях развълнуван да играя и с Луис Суарес. Той беше контузен, но сега се върна. Наблюдавам го как се движи. Задавам въпроси и се уча. Познанията, които имат тези играчи, са безценни”, каза още датчанинът.

Още от Футбол свят

Виж всички