Букарев: Не ни достигна късмет, ще продължим да разчитаме на младите (видео)

Букарев: Не ни достигна късмет, ще продължим да разчитаме на младите (видео)

Старши треньорът на Витоша (Бистрица) Асен Букарев остана доволен от представянето на футболистите си в мача срещу ЦСКА-София, загубен с 0:1. "Тигрите" дълго време отбиваха натиска на съперника, но попадение на Евандро в 86-ата минута ги прати и на теория във Втора лига.

"Доста неща не ни достигнаха, включително и късмет. Индивидуалната класа на отделни футболисти реши изхода на мача. Не искам да хваля футболистите при положение, че имаме само 6 точки, но днес показахме и дух, и тактическа дисциплина. Бяхме близо до престижен резултат срещу силен противник", каза Букарев.

84 Витоша (Бистрица) - ЦСКА-София 0:1
"В мачовете с големите отбори младите трябва да се доказват. Не смятам да отличавам отделни играчи. Добрият вратар е половин отбор, а Николай Кръстев трябва да върне добрата си форма. До гола всички пред него бяха като щит", продължи младият специалист.
"До края на сезона ще продължим да налагаме младите футболисти. Днес не сме имали за цел да изпадаме в глуха защита, но играеш толкова, колкото ти позволи съперникът. Признавам, че не направихме нищо в атака. Има какво да коригираме в предни позиции. Надявам се да го направим още в гостуването на Черно море. Дано тогава имаме и късмет - нещо, което ни липсваше днес", завърши Букарев.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти