Ивет Лалова засне оригинална фотосесия за календар

Ивет Лалова засне оригинална фотосесия за календар

Атлет №1 на България за 2008 година Ивет Лалова изненада почитателите си с нова оригинална фотосесия, заснета специално за новия й календар за 2009 година. Начинанието е на агенцията Athletics Management Agency, в която работи сестра й Ани Лалова. Агенцията се грижи и за PR-а на чаровната ни спринтьорка.

 

Снимките са дело на фотографа Александър Нишков, с който Ивет Лалова работи от години. Идеята на календара е да се представят четирите елемента огън, въздух, вода, и земя и хармонията, към която човек винаги се стреми. Оригиналното хрумване е на фотографа Нишков, а снимките са осъществени само за 1 час.

 

Огънят се свързва с творчество, активност, вдъхновение и т.н. Символизира стремежа към усъвършенстване, а също и желание за постоянност и целенасоченост. Също така е символ на индивидуалността.

 

Въздухът се асоциира с разума и е символ на борбата. Водата се свързва символно с чувствата, интуицията, силата и т.н. Земята по принцип се свързва с материалните форми и структури, с физическата сетивност. Традиционно се асоциира с физическото тяло, пасивност, твърдост, устойчивост, равновесие и т.н.

 

Снимки: Александър Нишков, предоставени специално за Sportal.bg

Още от Булевард

Виж всички