Задържаха Майкъла - босът на червените отведен в Пето РПУ

Задържаха Майкъла - босът на червените отведен в Пето РПУ

Георги Илиев – Майкъла е задържан от полицията за справка. Изпълнителният директор на ЦСКА си е навлякъл яростта на катаджии след скандал, научи bTV.

Илиев е бил отведен в Пето РПУ в София за справка, след като се скарал с катаджии и отказал да се подчини на органите на реда.

Майкъла спрял колата си на чужд служебен абонамент. Собственикът на паркомястото обаче викнал „паяк”, а когато служителите на „Паркинги и гаражи” започнали да вдигат колата, Майкъла се появил и направил огромен скандал. Това наложило на място да дойде допълнителен екип на КАТ.

Изпълнителният директор на ЦСКА обаче отказал да се легитимира и не е представил каквито и да било документи. Поради тази причина се наложило да бъде заведен принудително в най-близкото РПУ за да се направи проверка на самоличността му, съобщиха от МВР.

Илиев ще бъде освободен с два акта – за непредставяне на документи и за неизпълнение на полицейско разпореждане. Автомобила му в момента е на наказателен паркинг, за което ще отнесе глоба от 60 лева.

 

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти