Нов лъч надежда - "Газпром" влиза в Левски през март?

Нов лъч надежда - "Газпром" влиза в Левски през март?

Левски действа по план, по който “Газпром” ще влезе в клуба през март. За подписи след два месеца е информирана висшата управа на клуба. Договорът е готов от месеци, “сините” сложиха своите парафи и документът е в централата на руската компания. Чакат се само подписите от “Газпром”, твърди "Труд".

Въпросът е, че всяка новина по темата трябва да се брои за предпоследна. Например още през декември 2012-а “Труд” излезе със заглавие “Газпром” в Левски от март”. Ставаше въпрос за 2013-а. Но февруарските протести и нестабилната политическа обстановки забавиха плановете на “Газпром”.

Освен това ситуацията нито зависи от Левски, нито само от България или руската мегакомпания. В края на януари предстоят решаващи контакти между Еврокомисията и “Газпром” по проекта “Южен поток”. Левски стиска палци за съгласие.

Естествено, серията типично български “идеи” руснаците да помагат не само на “сините”, а на всички клубове, останаха глас в пустиня. “Газпром” не се отказа от Левски. Нататък обаче е възможно дъщерна фирма на газовия гигант да помага по някакъв начин на родния футбол глобално.

Именно очакваното влизане на "Газпром" на "Герена" накара прикритата опозиция на Тодор Батков да настръхне. Под ръка с такава компания всеки иска да управлява наготово.

Опитва се подмолно влияние върху агитката с цел дирижиране на протести срещу адвоката. Търсят се поводи и причини. Разбира се, целта е Батков да бъде прогонен и други да “спасяват” клуба с руски милиони.

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички