Гледай на живо

Тодор Скримов в Block Out: Усетих, че е дошло времето да се завърна в България

Азери примамват Старокин

Азери примамват Старокин

Клубове от Азербайджан проявяват сериозен интерес към защитника на Левски Орлин Старокин. Договорът на играча изтича в края на сезона и преговорите за неговото подновяване все още не са започнали. В момента приоритет за шефовете на "сините" е зимата селекция, която доста е зациклила, и затова те нямат време да преговарят с бранителя. Самият играч обаче в момента е свободен да води разговори с всеки клуб, който проявява интерес към него.

Така клубове от Азербайджан са потърсили контакт със Старокин и са попитали при какви условия би напуснал Левски. Очаква се играчът, който е твърд титуляр при Антони Здравков, да поиска от Левски увеличение на заплатата, и ако не го получи, вероятно ще приеме да смени клубната си принадлежност. Това е доста вероятно да се случи, тъй като във финансовата криза, която е налеглана "сините", те едва ли ще могат да си позволят да удовлетворят претенциите на играча.

С изтичащ през лятото договор е и защитникът Даниел Димов. Той заедно със Старокин направиха някои доста силни мачове през есента и шефовете на клуба обявиха, че ще започнат преговори за подновяване на техните договори веднага след първата тренировка.

"Меридиан мач"

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички