Батков клекна пред феновете - Гари няма да ходи в Лудогорец (видео)

Батков клекна пред феновете - Гари няма да ходи в Лудогорец (видео)

Звездата на Левски Гари Родригес няма да бъде продаван на Лудогорец. Това стана ясно след продължилата близо два часа и половина среща между феновете на клуба и собственика Тодор Батков. Говорителят на фенклуба на "сините" Димитър Байлов обяви постигнатото съгласие с боса, че холандецът може да бъде продаден само, ако пристигне добра оферта от чужбина и да не се подсилва пряк конкурент в шампионата.

"Говорихме по много теми, но има още много за обсъждане. Разбрахме се, че Гари няма да бъде продаван на Лудогорец, както бе нашето желание. Наистина е имало такава идея, но дискутирахме дълго с господин Батков и той се съгласи с нас, че не е правилно да подсилваме по този начин пряк конкурент", каза Байлов на излизане от кантората на Батков в центъра на София.

Както е известно Левски и Лудогорец се бяха разбрали за траснфера на крилото преди Коледа срещу сумата от около 600 000 евро. Феновете на "сините" обаче реагираха крайно негативно на тази възможност и заплашиха, че ще обявят война на собственика, ако трансферът бъде осъществен.

"Като цяло обаче положението в клуба не е цветущо и не съм оптимист за 100-годишнината. Не сме обсъждали ситуацията около стадиона, тъй като не остана време. Силни думи са това, че сме били готови да обявим война на Батков. Просто дойдохме да изразим позицията си. Дали е възможно собственикът да продаде клуба не знам. Сигурно има и такава вариант, но за момента много неща не са ясни", каза още Байлов.

На срещата феновете на Левски бяха представени от председателя на Националния клуб на привържениците Владимир Валдимиров, председателя на "София Запад" Антон Калчев, Байлов и още един човек от "Фонд Сектор Б".

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички