Сектор "Б": Часовникът с обратното броене на дните на Адвоката в "ЛЕВСКИ" тик-така безмилостно

Сектор "Б": Часовникът с обратното броене на дните на Адвоката в "ЛЕВСКИ" тик-така безмилостно

Националният клуб на привържениците на Левски пусна съобщение в което разказа за случилото се на днешната среща с представители на клуба със собственика Тодор Батков. Както е известно, след нея стана ясно, че Гари Родригес няма да бъде продаван на Лудогорец. "Сините" фенове недоволстват от ситуацията, като обявиха, че не се ли промени финансовото положени ев клуба дните на адвокат Батков на "Георги Аспарухов" са преброени.

Пълният текст без промени:
Национален клуб на привържениците на "ЛЕВСКИ" София Ви уведомява за следното:

Днес, 04.01.2014г., беше проведена среща с г-н Тодор Батков. За пореден, но и за последен път му беше обяснено, че повече необмислени и некомпетентни решения, които вредят на клуба и открито са в противоречие със синята идея, решения, които петнят името и честта на милионите привърженици, няма да се търпят! След тежък и дълъг разговор г-н Батков ни даде дума и уверение, че Гари Родригес няма да бъде продаден на прекия ни и основен конкурент. Ние разбираме тежкото финансово положение на любимия ни клуб, но понякога в този живот идеите, морала и каузата означават много повече от парите. Ситуацията със задкулисната и на всяка цена продажба щеше да ни вкара в цирк и унижение, в които ние не желаем да участваме. Трансферът на даден футболист в този или онзи клуб не е най-важното, а изцяло грешната и порочна политика наложена от клубното ръководство.
Накратко, ако същото това ръководство не вземе спешни мерки за финансовото и морално оздравяване на клуба, часовникът с обратното броене на дните на Адвоката в "ЛЕВСКИ" тик-така безмилостно.

Относно трансфера на Антонио Вутов, искаме да ви информираме, че най-вероятно ще бъде осъществен в посока Италия.

Идеята и името "ЛЕВСКИ" задължават!

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички