Горещ рожден ден за Микаела Шефер

Горещ рожден ден за Микаела Шефер

30 години се празнуват само веднъж. Това доказа ексцентричната германска диджейка Микаела Шефер, която вдигна щур купон за рождения си ден. Палавата брюнетка се появи почти гола на партито, преоблечена като скорпион. Придружена от приятеля си Клаус Брунмайер, Шефер разряза торта във формата на пищен женски бюст, а след това се впусна в бурни танци с приятелите си.

Но ако си мислите, че ултраизрязаното й черно боди е прекалено смело решение, ще ви кажем, че то не е нищо в сравнение с нейния оскъден костюм или по-скоро липсата на такъв за отминалия вече празник на Вси Светии. На Хелоуин Микаела Шефер отиде загърната в черна пелерина, под която бе единствено по бикини, с дълги мрежести чорапи и на високи токчета. Голите й гърди и кървящо зърно обаче не изненадоха никого, тъй като всички вече са свикнали, че Микаела използва тялото си, за да прави шоу.

Всички си спомняме как тя се показа гола в началото на Евро 2012, като единствено я закриваше изрисувания немски флаг по тялото. Шефер обаче обича провокациите. В началото на миналата година тя обяви публично, че няма нищо против да се пробва с известния като голям любител на жените Лотар Матеус. "Той е точно мой тип. Носи костюми, на възраст е, която ме привлича, има косми по гърдите, винаги носи тридневна брада и има добър лайфстайл", изцепи се тя.


По-късно Шефер подложи на тежко изпитание бившия голмайстор на Бундеслигата Аилтон, с когото участва в подобното на "Сървайвър" немско риалити шоу "Dschungelcamp", снимано в африканската джунгла. Въпреки че бразилецът е щастливо женен, той "вдигна самолета" при едно от изпитанията, тъй като Микаела се съблече чисто гола пред погледа на смаяния футболист.

Още от Булевард

Виж всички