Бедоя: Левски е на правилния път

Бедоя: Левски е на правилния път

Крилото на Левски Мигел Бедоя получи наградата си за най-добър футболист на 10-ия кръг. Испанецът се разписа на два пъти при победата с 3:2 срещу шампиона Лудогорец.

"Благодаря за тази награда. За мен е чест да съм играч на кръга. Този мач показа, че сме на правилния път. Имахме нужда от тези няколко последователни победи, сега всичко е наред. Винаги съм казвал, че се чувствам най-добре в средата на терена или като втори нападател. В крайна сметка треньорът решава. Всеки треньор има различни методи на работа. Резултати се доста важни, а в момента сме в добра серия и сме на верния път.

Левски е отбор с историческо значение за България. Нашата цел е да сме на първо място и отново да изживеем хубавите мигове в Шампионската лига, както в момента го прави Лудогорец. Гледах мача вчера. Лудогорец успя да се противопостави на Реал Мадрид. Реал не играха на обичайното си ниво, за което принос имат играчите на Лудогорец.

Разбира се, че самочувстивето в нашия отбор е повишено след последните няколко мача. Така или иначе трябва да поддържаме това високо ниво. Знам за Левски още от мачовете с Барселона в Шампионската лига, знам, че имат много титли в България", каза Бедоя.

снимка: Марин Маринов/Sportal.bg

Още от БГ Футбол

Виж всички