В ЦСКА бистрят тактиката за утре на разходка (ВИДЕО)

В ЦСКА бистрят тактиката за утре на разходка (ВИДЕО)

Спортно-техническото ръководство на ЦСКА използва свободното време преди днешната официална тренировка на отбора в молдовската столица Кишинев за кратка разходка в китния парк, който се намира точно пред хотела на "червените". Отборът на Стойчо Младенов е отседнал в самия център на столицата на Молдова, като почти всички забележителности на града се намират в непосредствена близост до хотела на 31-кратните шампиони. Така треньорският щаб на ЦСКА имаше възможност да разгледа набързо града преди да се заеме с разбора и тактическата подготовка на своите възпитаници. 

Групата успя да уцели няколкото топли и слънчеви часа на деня за своята разходка. Малко след прибирането им в хотела над молдовската столица Кишинев започна да се изсипва пороен дъжд, наподобяващ много тези от София през последните няколко седмици.

Стойчо Младенов, неговите помощници Анатоли Нанков, Пауло Грило, Тодор Янчев и Стойчо Младенов-младши, анализаторът на опонентите на ЦСКА Бисер Цолов и директорът Иво Котев обсъдиха важния утрешен мач, разглеждайки молдовската столица. Те трябва да направят всичко възможно ЦСКА да стигне до успеха утре и да не допусне ранно отпадане от европейските клубни турнири. 

Пълен стадион пък очаква утре българския клуб за сблъсъка със Зимбру. Билетите, които са на стойност между 1 и 4 български лева според равностойността им в молдовски леи, са почти напълно изкупени от феновете на местния тим. Стадион "Зимбру" е с капацитет от 10 500 места и със сигурност ще бъде доста пълен за двубоя срещу ЦСКА. 

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти