Гледай на живо

Очаквайте: Левски с последна тренировка преди началото на новия сезон

Манджуков отрича за разговори с Ганчев

Манджуков отрича за разговори с Ганчев

Основният акционер в ЦСКА Ивайло Манджуков отрече пред "24 часа" информацията, че се водят преговори с Литекс за обединение на двата клуба. Вчера той е изпращал кръщелника си на абитуриентски бал и не бил правил никакви сондажи в БФС относно подобна възможност.

"Колегите нещо са се объркали", казва Манджуков пред изданието. Информацията беше опровергана и от Милко Георгиев. В същото време пък все още няма отговор от турския бизнесмен Дениз Кизилоз, който твърди, че идва във вторник в София "да вземе ЦСКА" по собствения му израз.

Междувременно стана ясно, че договорите на част от администрацията на "Българска армия" ще бъдат прекратени с идването на новия изпълнителен директор. Служителите са доведени и верни на Александър Томов, което е неприемливо за новите собственици.

Новото ръководство се оплака и от поведението на администрацията в последните месеци. В изпратените в БФС документи за лицензиране имало доста пропуски, като се стигнало до ситуацията легендата Борис Гаганелов да ходи на "Иван Асен II" да подпише, че дългът от 8000 лв към него е платен. Във футболния съюз също така научили от Локо (Пд), че всичко между двата клуба е наред. Вместо да се борят за лиценза пък отговорните фактори на "Българска армия" през това време правели преводи на песни на рапъри на английски език.

"24 часа"

Още от БГ Футбол

Виж всички