Нов в ЦСКА призна: Родителите ми плащат наема на жилището в София

Нов в ЦСКА призна: Родителите ми плащат наема на жилището в София

Латвийският вратар на ЦСКА Максимс Уваренко се представи стабилно в дебюта си срещу Берое. 28-годишният страж дойде на "Армията" през зимата и за кратко се наложи като титуляр.

"Чувствам се добре в ЦСКА. Момчетата ме приеха добре. Клубът има амбиции за шампионската титла, което е страхотно предизвикателство", сподели вратарят пред "Меридиан Мач".

Уваренко обаче много бързо се сблъска с тъмната страна на живота в ЦСКА. "Безпаричието е най-големият проблем, с който се сблъсках в ЦСКА. Ядовете на клуба явно са сериозни и се надявам да бъдат разрешени възможно най-бързо. Лошото за мен е, че от три месеца съм в отбора и все още не съм получил нито една заплата", допълни латвиецът.

Безпаричието е принудило Уваренко да поиска помощ от родителите си, за да плати наема на жилището си в София. "Досега винаги съм играл в отбори, където заплащането е било ниско. Сега, когато дойдох в ЦСКА, се надявах ситуацията да се промени. С жена ми чакаме дете и не мога да си позволя да стоя без пари. Принудих се да взема помощ от родителите си, за да платя наема на жилището си в София. Ако ми дадат 2-3 запалти, всичко ще си дойде на мястото и няма да имам тези бутови тревоги", изрази разочарованието си Уваренко.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти