Мораеш: Феновете на ЦСКА са луди, луди, луди - там не можех да нося синьо

Мораеш: Феновете на ЦСКА са луди, луди, луди - там не можех да нося синьо

Любимецът на Сектор "Г“ Жуниор Мораеш отново се върна към един от любимите си периоди - този в ЦСКА. Той разказа за спомени от България пред бразилското радио ESPN.

"Феновете на ЦСКА са нещо, което много бразилски клубове не познават. Те са фанатици и могат да се сравнят само с ултрасите на Коринтианс. Те са луди, луди, луди по клуба си. Там не можех да нося синьо на тренировки и дори сини дрехи в живота“, смее се нападателят.

"Спечелихме едно от дербитата срещу големия съперник Левски. След мача президентът ни покани в запазена дискотека в града и присъствието бе задължително. Трябваше да бъдат всички и да водим и семействата си. Забавлявахме се, а на големи екрани даваха моменти от мача. Персоналът на заведението се радваше сякаш е на трибуните“, спомня си бразилецът.

"Феновете на ЦСКА и до днес ми изпращат поздрави и клипове на тима в социалните мрежи. Отидох да гледам мач на отбора на живо и не спряха да скандират името ми. Сред местата, на които съм бил, българските фенове са най-лудите", категоричен е Мораеш.

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички