Тъжно, но факт: само за ден трети мениджър поиска отнемане на точки от ЦСКА - този път 12

Тъжно, но факт: само за ден трети мениджър поиска отнемане на точки от ЦСКА - този път 12

Мениджърът Генади Вучков е поискал от ДК да накаже ЦСКА с отнемане на 12 точки от техния актив в "А" група, разбра Sportal.bg. Жалбата е пусната вчера, а причината е дългът от 320 000 евро към него относно посредническа дейност по привличането на Илияс Кириякидис, Сержиньо, Михаил Венков и Тасио от Локомотив (Пловдив) в ЦСКА (б.а. по три точки за всеки казус).

Както е известно, Вучков вече осъди червените в Арбитражния съд, но те все още не са се издължили, което е накарало мениджъра да се обърне към ДК.

Според проучване на Sportal.bg обаче на този етап няма как да се отнемат точки от актива на ЦСКА, но може да им бъде наложена глоба до 2000 лева за всеки от четирите случая. При едно такова решение ДК ще отпусне на армейците срок от две седмици, в който да се издължат и едва след него може да се стигне до крайната мярка с отнемането на точки.

Това е трети подобен казус за ЦСКА само за ден. Днес стана ясно, че лидерът в "А" група е заплашен с отнемане на точки и заради неплатени суми към мениджърите Сокена Ба и Карлош Гонсалвеш, които вече са осъдили червените на всички инстанции. На клуба тежи и дълг към Чавдар (Етрополе) за трансфера на Чочев в Палермо.

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички