Участвай в националното преброяване на феновете и спечели страхотни награди

"Червени сърца" пита: Искате ли си парите за сектор "В", или да останат за ЦСКА?

"Червени сърца" пита: Искате ли си парите за сектор "В", или да останат за ЦСКА?

Сдружението "Червени сърца" се отчете за своята дейност през 2014 г. и обяви програмата си за 2015 година. Една от най-важните точки, които трябва да бъдат решени, е тази със събраните около 8000 лева за ремонт на сектор "В". Те са недостатъчни и поради тази причина от Сдружението задават на всички хора, дали пари за въпростана кампания, дали си искат парите обратно, или те да останат за ЦСКА. Също така бе отчетена и успешната кампания "Деца на мач". Ето какви други решения взеха "Червени сърца":

ОТЧЕТ ЗА ДЕЙНОСТТА НА СДРУЖЕНИЕТО ПРЕЗ 2014 Г.

1. Проведена е Кампания за набиране на средства за ремонт на "Сектор В".

Резултатът е набиране на средства в размер на почти 8 000 лв.  Отпечатани са имената на дарителите в отделни стикери за външен монтаж и се очакват реални действия за влагане на събраната сума.

2. Проведена е Кампанията "Деца на мач"

Резултатът е, че на всички мачове през годината на стадион "Българска армия" безплатно са доведени на мач средно около 25 деца.

3. Проведен е Конкурс за късометражен филм "ЦСКА в сърцето ми".

Резултатът е селектирани и наградени три филмчета. Бяха изработени специални скулптурни статуетки и бяха раздадени парични награди.

4. Сдружението беше съпричастно към всички обществени прояви на ОСК и ВК ЦСКА, чрез предоставяне на конкретни помощи за техните събития.

5. Бе проведен традиционният 5-ти Новогодишен бал, посветен на ветераните. Тържеството беше проведено на необходимото ниво и предизвика удовлетворението, както на нашите гости, така и на всички присъствали. На него беше връчена и новоучредената награда "Вълшебният стрелец", чийто първи носител беше големият голмайстор на клуба и юбиляр-Петър Жеков.

ПРОГРАМА НА СДРУЖЕНИЕ "ЧЕРВЕНИ СЪРЦА" ЗА ДЕЙНОСТТА МУ ПРЕЗ 2015 Г.

1. Дава се възможност на дарителите по Кампанията "Сектор В" да изберат или да им се върнат парите, или по предложен от Упр.съвет подходящ начин да бъдат използвани за други цели в интерес на ЦСКА. Това се налага поради две причини:                                                                                                                                                            

- първо поради недостатъчните средства набрани за самостоятелни ремонтни дейности                                                                                                                                                                       - второ поради това, че обещаният ремонт на сектор "В" от ръководството на ЦСКА, в който да се вложат и набраните пари, не се състоя и няма заявени конкретни действия в тази посока.

2. Кампанията "Деца на мач" да продължи и през 2015г. Да се направят допълнителни активности за повишаване на атрактивността и.

3. Да се потърси взаимодействие с другите организирани организации на привържениците за повишаване на консолидацията и единодействието им.

4. Да се стартира втори Конкурс за късометражен филм "ЦСКА в сърцето ми".  По този начин той да бъде превърнат в традиционен. Формата на провеждането му се запазва.

5. Да се проведе 6-ят традиционен Новогодишен бал посветен на ветераните, като той се отвори за съорганизиране и от други приятелски организации.

6. Да се подкрепи и да се вземе активно участие в подкрепа на организираният от ВК ЦСКА благотворителен мач в подкрепа на волейбола в ЦСКА.

7. Упр.съвет да вземе решение за подпомагане на конкретни детски и юношески спортни турнири.

8. Възлага на УС да произведе артикули за привържениците, които да се използват освен за награден фонд за детските турнири, така и за благотворителни продажби за подпомагането на дейности на Сдружението.

Последвайте канала ни в

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички