Гледай на живо

Евро 2024: Словакия 1:0 Украйна

"Трейс Груп": Готови сме да помогнем на ЦСКА

"Трейс Груп": Готови сме да помогнем на ЦСКА

Акционерът в ЦСКА и представител на "Трейс Груп" Галин Михайлов говори пред "Тема Спорт" за отношенията между клуба и строителния холдинг. През новата година двете страни започнаха да работят в доста близка връзка и от "Трейс" са готови да окажат оперативна помощ на ЦСКА.

"Готови сме да помогнем по всякакъв начин на ЦСКА. Каквото поискат от нас, ще бъде обсъдено и стига да влиза в нашите възможности - ще го изпълним. Готови сме да помогнем и за лицензирането. Това е първият приоритет пред клуба, но засега не са поискали от нас подкрепа в тази насока. Направят ли го, готови сме да действаме", каза Михайлов.

"Водим постоянен и добър диалог с ЦСКА. Всяка седмица поне по веднъж се срещам с представител на ръководството. Отношенията ни са отлични. Връщането на заема от страна на клуба към "Трейс Груп" се изпълнява напълно коректно. Сумата (б.а. - 300 000 лева) е разсрочена на равни вноски всеки месец и до този момент няма никакви забавяния. По споразумение до лятото въпросът трябва да е изчистен", добави Михайлов.

Той отказа да разкрие детайли около сделката между ЦСКА и Верея за вратаря Ясин ел Харуби, но говори накратко за предстоящата контрола днес. "Привърженици от целия регион - Хасково, Казанлък, Асеновград, ми се обадиха и заявиха, че ще присъстват на мача. Очакваме сериозна посещаемост като за приятелски мач. ЦСКА ще обърне внимание след проверката на своите фенове", заяви Михайлов.

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички