ПОДКРЕПИ ЛЮБИМИЯ СИ ОТБОР В НАЦИОНАЛНОТО ПРЕБРОЯВАНЕ НА ФЕНОВЕТЕ

От Левски разясниха кога и как феновете могат да се сдобият с акции на клуба

От Левски разясниха кога и как феновете могат да се сдобият с акции на клуба

Левски, чрез своя официален сайт, обяви, че от вторник стартира дарителската кампания за подпомагане на клуба. Ето какво пишат сините:

"На 24 февруари 2015 г. стартира дарителската кампания, с която имате възможност да помогнете на любимия Левски. На всеки дарител мажоритарният собственик г-н Тодор Батков, в знак на благодарност, ще прехвърли безвъзмездно съответния брой от своите акции от капитала на „ПФК Левски“ АД.

Акции ще бъдат предоставяни в пакети от 100, 1000, 10 000, 100 000, 1 000 000 акции, всяка от които с номинална стойност от 1 лев, или кратни на тези бройки, в зависимост от размера на направеното дарение в полза на „ПФК Левски” АД.

Кампанията ще продължи до 24 май 2015 г., като се надяваме по този начин за 101-ия си рожден ден Левски да се върне при своите изконни собственици – привържениците.

В дарителската кампания можете да се включите по следния начин:

Лично

Посещавайки офиса на ПФК Левски АД, намиращ се в гр. София на ул. „Тодорини кукли” 47, всеки работен ден от 10.00 до 15.00 часа.

По банков път от страната и чужбина

Превеждайки съответната сума в лева (разноските по банковия трансфер на всички обслужващи банки да бъдат за ваша сметка) по следната банкова сметка:

                Банка: БАНКА ДСК“ЕАД

                BIC: STSABGSF

                IBAN: BG06STSA93000021964080

                Бенефициент: „ПФК Левски“АД

Задължително в платежното нареждане трябва да посочите трите си имена и ЕГН и като основание за превода  "ДАРЕНИЕ".

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти