Мениджърът на Владо Стоянов: Лудогорец не иска да го продава

Мениджърът на Владо Стоянов: Лудогорец не иска да го продава

Мениджърът на Владислав Стоянов Владо Коев сподели, че Лудогорец все още не е готов да се раздели със стража. Националът бе обект на сериозен интерес от чужбина, но конкретна оферта в офисите на разградчани така и не е пристигнала.

"Винаги сме отворени за трансфер. Чух куп глупости за Владо през зимата, които малко пообъркаха хората. Аз обаче нямах информация да е имало нещо сериозно. Не са пристигали конкретни прелдожения занего, а само запитвания", каза Коев пред "Тема Спорт".

"Сигурен съм, че през лятото ще дойде оферта. Владо Стоянов няма нужда от реклама, той вече я направи с играта си в Лига Европа, а след това и в Шампионската лига. Ясно е, че иска да излезе в чужбина, кой футболист би отказал. Въпросът е дали ще има възможност да отиде в сериозно първенство. Ако има такава, то Владо ще осъществи трансфер. Нещата на този етап не се случиха, но през лятото може и да станат. Бъдете сигурни - скоро ще има достойно предложение към Лудогорец. Поне на този етап от клуба нямат намерение да го продават", добави Коев.

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички