Млад талант с голям шанс да заиграе в първия тим на ЦСКА от лятото - ето неговото име

Млад талант с голям шанс да заиграе в първия тим на ЦСКА от лятото - ето неговото име

Наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов вече обяви, че през пролетния полусезон няма да разчита на юноши от школата, тъй като те все още не са готови да играят в представителния тим.

Босът на армейците Александър Томов пък вчера обеща повече таланти от ДЮШ, но от лятото.

Sportal.bg научи, че в клуба вече има начертан план за действие, който е на базата на развитието на талантите към този момент.

С най-големи шансове да се наложи в първия тим на този етап е преотстъпеният в Добруджа Радой Божилов. Спортно-техническият щаб на армейците е изключително доволен от неговото развитие и ако продължи по същия начин, има голяма вероятност от лятото да заиграе за представителния тим на ЦСКА.

Също така добро ниво демонстрират Петър Витанов и Юлиян Чапаев, които се готвят с армейците в Турция. Именно Чапаев е сочен за един от основните претенденти да замести опитните Александър Тунчев и Валентин Илиев в центъра на отбраната, когато те решат да прекратят своите кариери. Според анализите в клуба младокът има всички необходими качества да се превърне в добър централен защитник, но е отчетено, че този пост е по-специфичен и е необходима сериозна тактическа зрялост.

Ясен Тошев, пратеник на Sportal.bg в Турция

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички