Градев отвърна на ЦСКА с документи

Градев отвърна на ЦСКА с документи

Специалистът по спортно право Георги Градев отвърна на ръководството на ЦСКА с документи и призова на публичен диспут "червените" шефове Александър Томов и Александър Тодоров.

Ето цялото съобщение, което Градев е публикувал в своя профил във "Фейсбук":

Господата Сашета продължават да тероризират обществеността с нескопосаните си манипулации и комунистически похвати!

1. Аз НЕ съм участвал по никакъв начин в трансферите на футболистите от Локо Пд в ЦСКА, затова няма как да имам претенции към ЦСКА!

2. Публикуваните от ЦСКА фактури не доказват твърдението, че АЗ имам претенции към ЦСКА! Претенцията е от Генади Вучков, който е организирал дейността си чрез фирмата (на която аз съм управител), както повеляват правилата на ФИФА за лицензирани агенти.

3. Публикуваните от ЦСКА фактури са АНУЛИРАНИ, но НЕ са върнати на издателя. Напротив, Ал. Тодоров е подписал и така е валидирал тези фактури (и съответно е признал дълга), а ЦСКА е потърсил данъчен кредит от НАП в размер на 64 000 евро без да е платил една стотинка на кредитора, за което ЦСКА е разследван от НАП в момента.

4. Договорите с ЦСКА са подписани от Генади Вучков като лицензиран агент и като представител на фирмата (т.е. две отделни страни), а не от мен! Още веднъж - аз НЕ съм участвал в тези трансфери и нищо не търся от ЦСКА в тази връзка!

5. Решенията на БФС са в полза на лицензирания агент Генади Вучков! Моето име никъде не присъства в тях.

ТАЗИ ГАДНА КОМУНИСТИЧЕСКА КАМПАНИЯ СЕ ВОДИ САМО И ЕДИНСТВЕНО, ЗА ДА СЕ ПОВЛИЯЕ НА СЪДА И ЗА ДА СЕ НАСТРОЯТ ФЕНОВЕТЕ СРЕЩУ МЕН, НО СКОРО ИЗТИЧА СРОКЪТ ЗА ЛИЦЕНЗИРАНЕ И ПАК ЩЕ ПОЛЕТЯТ КАМЪНИ ПО ОНЗИ, КОЙТО Е ВИНОВЕН ЗА ОТНЕМАНЕТО НА ЛИЦЕНЗА НА ЦСКА ПРЕЗ 2008 Г. - АЛЕКСАНДЪР ТОМОВ!

ПРИЗОВАВАМ ЛИЦАТА ТОМОВ И ТОДОРОВ НА ПУБЛИЧЕН ДИСПУТ!"

ДОКУМЕНТИТЕ МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ ТУК!

Бъди част от "Домът на феновете”, играй и печели със Sportal.bg.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти