Чакмаков: В ЦСКА сме едно семейство, а в семействата понякога има разногласия

Чакмаков: В ЦСКА сме едно семейство, а в семействата понякога има разногласия

Председателят на сдружение "ЦСКА Завинаги" Александър Чакмаков също сподели мнеието си за изминалата година за футболния клуб. Според него тя е била трудна извън терена и много успешна на него. Той също така заяви, че с Александър Томов са изгладили своите разногласия, които са нормални за всяко едно семейство.

"Това бе трудна година извън футболния терен, но иначе трябва да сме доволни. Мисля, че отборът игра хубав футбол, бори се мъжки и много пъти победи Левски, което е от голямо значение за публиката. С абсолютно право сме на първо място в класирането. Аз съм доволен от годината. Можехме по-рано да завършим третото игрище. Ако имахме по-добра комуникация с футболния клуб, можеше да почнем и работа по Панчалево. Надявам се догодина да започнем да работим там.

Господин Томов каза, че всички сме едно семейство, а в едно семейство винаги има търкания. Да се надяваме, че лошите неща са в миналото и ще вървим напред заедно", сподели Чакмаков.

"Моята гледна точка за Панчарево е по-различна. Имотът е публична държавна собственост и няма проблем да си остане такъв. Много трудно юридически може нещо друго да се направи. Би могло да се даде, да се предоговори за един по-дълъг период от време и инвестициите от предишния договор могат да бъдат драстично намалени. Всичко е въпрос на разговори с новото Министерство на спорта, ако може да се направи тристранен договор. Според мен не е важна чия е собствеността на имота, защото той така или иначе ще се ползва от ЦСКА. Важното е клубът да не плаща наем. Надявам се от март месец третия терен да функционира.

"Не сме говорили с Томов за директна финансова помощ за клуба, а по-скоро именно за изграждане на базата в Панчарево, за да има къде отборът да тренира нормално", завърши Чакмаков.Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички