ПОДКРЕПИ ЛЮБИМИЯ СИ ОТБОР В НАЦИОНАЛНОТО ПРЕБРОЯВАНЕ НА ФЕНОВЕТЕ

13 футболисти на Добруджа отказаха да преговарят с ръководството

13 футболисти на Добруджа отказаха да преговарят с ръководството

Футболистите на ПФК Добруджа 1919 (Добрич) излязоха с открито писмо по повод проблемите в клуба, които ескалираха в последния месец. Писмото е адресирано до обществеността в града, до всички футболни фенове и деятели в страната, и до регионалните и национални медии чрез БТА.

В писмото се казва, че играчите отказват да преговарят с настоящото ръководство на клуба и да подновяват взаимчоотношенията си. В същото време те за пореден път
изразяват негативното си мнение към Светослав Петров заради лъжи и интриги, които пречат на нормалната работа и развалят климата в съблекалнята.

Ето и пълният текст на писмото, адресирано до хората в града, до обществеността и до медиите, разпространено чрез БТА:

"Ние, футболистите на ПФК "Добруджа", искаме да заявим във връзка с появилите се публикации, че нямаме никакво намерение да преговаряме или да подновяваме взаимноотношенията си с клуба. На всички договорите ни изтичат на 31.12.2014 година, тоест няма как да ни прекратят договорите, могат само да не ни ги удължат. Ние нямаме никакво желание да преговаряме с ръководство, което нито уважава труда ни, нито финансовите лишения които направихме за него.

Искаме още веднъж да изразим отношението ни към Светослав Петров - човек, който непрофесионален и неуважителен спрямо нас, а непрестанните му лъжи и интриги не създават нормален климат за работа.

"Играли сме за този клуб не само като отбор, но и като семейство, и също като такова сме взели това решение".

С Уважение:

1.Симеон Симеонов
2.Николай Христозов
3.Детелин Димитров
4.Николай Радомиров
5.Станимир Андонов
6.Ивайло Лазаров
7.Емил Колев
8.Костадин Гаджалов
9.Спас Георгиев
10.Иван Цачев
11.Ивелин Василев
12.Красимир Станоев
13.Ивайло Димитров

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти