Левски предлага повече пари на Костадинов

Левски предлага повече пари на Костадинов

Футболистът на Берое Георги Костадинов явно е много сериозен приоритет в лятната селекция на Левски, щом "сините" си позволяват да му отправят нова подобрена оферта. Това е станало преди няколко дни и на практика са втори преговори с играча, чийто контракт със старозагорци изтече.

Треньорът на Берое Петър Хубчев обаче също е готов да завиши заплатата на Костадинов и се надява да се стигне до преподписване на контракта. Наставникът на заралии е казал на началниците си да направят всичко възможно да осигурят услугите на полузащитника, въпреки че той не е картотекиран за участие в първи предварителн кръг на турнира Лига Европа.

Стойчо Стоев пък изпитва много остра нужда от вътрешни халфове, след като тази зона остана почти празна след оттеглянето на Владимир Гаджев, Стефан Велев и Георги Сърмов. Опция за там е Роман Прохазка, но това е възможно едва ако на "Герена" намерят десен защитник. Един от набелязаните - Марсел Апиа от НЕК Наймеген, вече е изключително далеч от положителен отговор на офертата на Левски.

"Тема Спорт"

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти