Баждеков: Бъдещето на Левски става ясно след седмица

Баждеков: Бъдещето на Левски става ясно след седмица

Финансовият директор на Левски Костадин Баждеков призна, че идната седмица предстои съдбоносна среща на ръководството на клуба, на която ще бъде очертано бъдещето на отбора. Възможно е и да се стигне до смяна на собствеността и оттегляне на Тодор Батков от управлението.

"Левски си е осигурил ресурсите, които са свързани с подготовката на отбора за съответния период на спортно-техническия план, който са набелязали треньорът и спортният директор. Предстои през следващата седмица да се направи съвместна среща с Надзорния съвет, за това анонсира господин Иво Тонев, и след тази среща ще има доста повече информация, какво ще се случва оттук нататък с финансирането на Левски и бъдещето му", заяви Баждеков.

"Мисля, че Георги Иванов бе пределно ясен, че Левски е достатъчно е голямо име във футболната история на България и мисля, че в тази трудна ситуация наистина трябват хора, които наистина милеят за синята фланелка, за емблемата на Левски. С поведението си да покажат, че ще играят и за името на Левски, и за своята чест, а не само за меркантилни финансови претенции", допълни финансистът на „сините”.


Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти