Фенове на Лудогорец събраха 4985 лева за полета на Бойко Борисов

Фенове на Лудогорец събраха 4985 лева за полета на Бойко Борисов

Феновете на Лудогорец събраха 4985 лева в кампанията за набиране на средства за плащане на полета на премиера Бойко Борисов до Разград за откриването на трибуна "Моци". Това се посочва в отворено писмо на Националния фен клуб на Лудогорец до всички фенове. Събраната сума ще бъде предоставена на областния управител на Разград Петър Василев, с молбата да бъдат предадени на Министерски съвет идната седмица.

Дарителската кампания се проведе преди последния шампионатен мач с Берое на 31 май. Касичките с надписи "Дарение за хеликоптера на премиера" бяха поставени на входовете на стадион "Лудогорец Арена".

Феновете тогава обявиха, че ако сумата е по-голяма от обявените 2900 лв. ще я предоставят на правителството, "за да може премиера да посещава и други забравени градове в България, защото животът не е само на жълтите павета".

"Въпреки, че Разградска област е една от най-бедните в България, ние за пореден път показахме, че сме горди фенове на Лудогорец и успяхме в поредната си кампания", заявяват още от фенклуба в отвореното писмо.

Те отбелязват, че това не е било толкова кампания за събиране на пари за полетa на министър-председателя, колкото кампания с която са показали, че всеки със своето левче или стотинки може да застане зад отбора си. "Горди можем да бъдем не само със събраните пари, а и с това, че сме единни във всичко. Така бяхме и на Лудогорец Арена, така бяхме и на Националния стадион, така бяхме и пред входовете с урни в ръце", се посочва още в отвореното писмо на националния фен клуб на Лудогорец.

Отвореното писмо от Националния фен клуб на Лудогорец към привържениците на отбора:

„Отворено писмо до всички фенове на Лудогорец,

Въпреки, че Разградска област е една от най-бедните в България, Ние за пореден път показахме, че сме горди фенове на Лудогорец и успяхме в поредната си кампания. Това не беше толкова кампания за събиране на пари за полетa на Министър-председателя, колкото кампания, с която показахме, че всеки със своето левче или стотинки може да застане зад отбора си. И Ние го направихме по най-достойния начин. 

След като бяхме нападани дни наред от еднa определенa медия, за това, че Министър-председателят е дошъл за да уважи нашия Рожден ден и откриването на трибуна „Моци”, ние започнахме да събираме пари. 

Е, приятели, Ние успяхме !!! Събрахме нужните средства, и можем да бъдем горди с това. Горди можем да бъдем не само със събраните пари, а и с това, че сме единни във всичко. Така бяхме и на Лудогорец арена, така бяхме и на Националния стадион, така бяхме и пред входовете с урни в ръце. 

Събраната сума от 4 985 лв. ще бъде предоставена на Областния управител на област Разград, с молбата да бъдат предадени на Министерски съвет идната седмица. 

С уважение,
НКП Лудогорец Разград“.

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички