ПОДКРЕПИ ЛЮБИМИЯ СИ ОТБОР В НАЦИОНАЛНОТО ПРЕБРОЯВАНЕ НА ФЕНОВЕТЕ

НКП: Марката "Левски" е запорирана (видео)

НКП: Марката "Левски" е запорирана (видео)

Представителите на Националния клуб на привържениците на Левски Степан Хиндлиян и Владимир Владимиров изразиха своето желание двете организации да получат обещаните от Тодор Батков 15% от собствеността на тима. Вчерта от тръста оттеглиха оставката си и поискаха отново да бъде организирано събиране на Управителния съвет на клуба, каквато практика имаше в началото на тази година. Двамата съобщиха още, че марката "Левски" е запорирана от юридическо лице и това се е случило в края на май.

"Искаме си 15-те процента, които ни бяха обещани. Искаме прозрчност и отчетност в управлението на тима. Нашето присъствие там ще бъде гаранция за тези неща. Показахме в последните две години, че с каквото сме се захванали, сме го направили - юбилей, басктеболното събитие. Феновете направихме и 101-годишнината - бе издадена книга за историята на тима от сдружението "Сини сърца". Марката "Левски" е запорирана, тя не може да бъде продавана и преподавана на трети лица. Запорирана е от юридическо лице. Това може да видите в Бюлетина на патентното ведомество от 29-и май. Направете разследване от кого е запорирана. Ако смятахме, че Левски е подредена цветна градина, щяхме да си ходим на мачове, да си пием бира и да не се занимаваме с ръководенето на клуба.

Извиних се от името на феновете за счупените около 700 седалки. Все пак бяхме 14 000. На някои хора им идва прекалено много шест години без отличие. Поздравяваме Черно море, след като си заслужиха успеха за наше голямо разочарование.

Ще искаме свикване на Управителен съвет в следващите дни. Ще поканим и г-н Батков. Продължаваме да отстояваме исканията си. Това нещо ни е обещано. Настояваме за одит повече от една година. Одит на всеки три месеца трябва да има. Кой знаеше, че марката е запорирана. Сред нас има будни хора и няма да позволим Левски да бъде обезличен. Ако фалираме, фалираме. Какво да правим. Няма да се молим на никого да не ни пращат в "А" окръжна група".

снимка: Емона Цончева/Sportal.bg

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти