Кобрата и Андреа на романтична почивка

Кобрата и Андреа на романтична почивка

Новият европейски шампион в свръхтежка категория Кубрат Пулев ще изненада половинката си Андреа в романтична ваканция след успеха над Дерек Чисора. Кобрата и фолкпевицата в най-скоро време ще стегнат куфарите за някоя екзотична дестинация.

Засега боксьорът, който преди дни навърши 35 години, крие от любимата си мястото, където ще я заведе.

Той иска да я изненада, като там двамата ще могат на спокойствие да отбележат и рождения му ден. Със сигурност изборът им ще падне към някоя по-топла дестинация. Двамата често отскачат до Гърция и Турция. След победите си обаче Кобрата предпочита по-далечни места. Досега Андреа и Кубрат са почивали в Италия, Монако, Доминикана, Дубай. В емирството те разпускаха и след предишния му успех над Морис Харис през декември.

"Определено имам нужда от почивка - заяви Пулев. - Мисля, че е напълно заслужена. Може би ще е около месец."

Андреа не пропусна да посрещне с целувка любимия си при завръщането му от Германия с шампионския пояс. Блондинката бе на летище София заедно с много фенове и близки на Кобрата. Тя привлече погледите на всички с избора си на аксесоари. Певицата се бе пременила в черен тоалет и кожено яке, но нямаше как да останат незабелязани електриковозелените й сандали на висок ток. Като допълнение Андреа държеше голяма бяла чанта на "Шанел".

"Не бях на себе си по време на целия мач. Имах пулс около 180, имах чувството, че съм на ринга през цялото време. Аз съм много емоционална, много се вълнувам и може би това е една от причините да не отида на място. Ние си имаме наши си думи преди всеки мач. Винаги му казвам, че съм сигурна в него. Чуваме се малко преди да излезе на ринга, много мъничко, максимум час преди да излезе", сподели тя след успеха на Кобрата.

"България Днес"

Още от Булевард

Виж всички