Боримиров призна за скандала на "Герена": Велев и Вутов си стиснаха ръцете (видео)

Боримиров призна за скандала на "Герена": Велев и Вутов си стиснаха ръцете (видео)

Директорът на Детско-юношеската школа на Левски Даниел Боримиров призна за разразилия се този петък екшън на "Герена", в който главни действащи лица бяха старши треньорът на Монтана Емил Велев и наставникът на "сините" до 17 години Владислав Вутов.

Както стана ясно, бившият футболист и треньор на 26-кратния шампион на България нападна младия си колега пред касите на стадион "Георги Аспарухов". Наставникът на Монтана удари няколко пъти специалиста от школата на Левски и дори извади бухалка, като само намесата на свидетели предотврати по-голям скандал.

Легендата на 26-кратния шампион на България и настоящ директор в Левски обаче вярва, че двамата са изгладили взаимоотношенията помежду си. Според Боримиров до подобни инциденти по-нататък няма да се стига. "Фактът, че днес Емо Велев дойде днес и си стисна ръката с Влади Вутов, показва, че не е имало сериозен конфликт, а само някакво недоразумение между тях. Радващо е, че намери сили да се извинят един на друг. Смятам, че информациите, които се появиха, са силно преувеличени и вярвам, че до подобни инциденти по-нататък няма да се стига", заяви пред bTV Боримиров.

Още от БГ Футбол

Виж всички