Хидинк: Вратите за Тери все още са отворени

Хидинк: Вратите за Тери все още са отворени

Мениджърът на Челси Гуус Хидинк настоява, че вратата пред капитана Джон Тери не е затворена и все още двете страни имат време да дискутират въпроса за бъдещето на централния бранител. Емблемата на "сините" обяви в неделя, че ще напусне "Стамфорд Бридж" след края на сезона, тъй като не е получил предложение за нов договор. От клуба обаче настояват, че все още има достатъчно време това да се случи.

"Имах няколко разговора с Тери в последните дни. След като контрактът му изтича, той има право да вземе своето решение. Клубът иска диалогът да продължи. Вратите са отворени. Не е било взето конкретно решение, така че вратата не е затворена. Все още е рано. Диалог винаги е възможен. Нищо не зависи от мен. Бях малко изненадан, че той говори публично за това, но е в правото си да го направи.

В моите очи той е в много добра форма, която не отговаря на един 35-годишен играч. Той се представя много добре и аз съм сигурен, че ще продължи да го прави независимо от тази ситуация. Сигурен съм, че ще продължи да бъде същият професионалист", заяви Хидинк.

Още от Футбол свят

Виж всички