Левски започна подготовка с 19 футболисти и без много титуляри от есента

Левски започна подготовка с 19 футболисти и без много титуляри от есента

Отборът на Левски започна подготовка за втория дял на шампионата в "А" група с 19 футболисти. "Сините" стартираха тренировки без някои от титулярите си от първия полусезон и без нито едно ново попълнение, ако не броим Санти Нгом, който дойде в тима още преди края на мачовете от есента, но така и не направи дебют за тима. Живко Миланов премина в кипърския АПОЕЛ, Владимир Гаджев и Аймен Белаид, които напускат тима в посока други отбори, а Умар Диаби и Линел Китамбала не влизат в плановете на наставника Стойчо Стоев и няма да са част от състава през пролетта. Мигел Бедоя и Боян Йоргачевич ще се присъединят към тима утре.

Първа тренировка на ПФК Левски за 2016 година 

Двама се възстановяват от контузии и се подготвят индивидуално във фитнеса - Деян Иванов и Борислав Цонев. Мики Орачев пък е с опериран нос и все още не е готов за транировка. В състава обаче са младите таланти Алекс Боримиров, Атанас Кабов, Петър Иванов от синята школата на Раковски и Георги Янев. Тренировката бе водена от новия кондиционен специалист Роко Перота, който напусна работа в националния тим на България, за да работи на "Герена".

Пълният списък:
Николай Кръстев, Александър Любенов, Сашо Александров, Йордан Милиев, Веселин Минев, Максимилиан Карнер, Роман Прохазка, Радослав Цонев, Жереми Де Нойер, Георги Костадинов, Божидар Краев, Алекс Боримиров, Денис Махмудов, Санти Нгом, Атанас Кабов, Петър Иванов, Галин Ташев, Илия Димитров, Георги Янев

ФОТОГАЛЕРИЯ

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти