Георги Пеев спира с футбола, не мисли за треньорство

Георги Пеев спира с футбола, не мисли за треньорство

Бившият национал на България и участник на Европейското първенство в Португалия през 2004 година Георги Пеев почти сигурно повече няма да играе професионален футбол. Трикратният шампион на Украйна с местния гранд Динамо (Киев) разкри в ефира на bTV, че има огромното желание да си почине от футбола и да се отдаде изцяло на съпругата и двете си дъщери.

“Не ми пречи, че не играя футбол. Не съм изпаднал в депресия, напротив, аз от дълго време чакам този момент - да имам повече време за семейството си. В момента единственото, което правя, е да се наслаждавам на свободното си време. Играя футбол само на малки вратички по различни турнири с приятели”, призна Пеев.

“Вече съм на 37 години. Тепърва да започвам да карам лицензи, няма смисъл. При всички положения, дори и да се завърна във футбола на някаква позиция, то няма да съм треньор”, допълни още юношата на Локомотив (София), който се превърна в истинска легенда за руския Амкар Перм, за който игра цели девет сезона с чиято фланелка записа впечатляващите 234 мача и 41 гола в Премиер лигата.

Още от Футбол свят

Виж всички