Вили Вуцов дебютира като баскетболен треньор в мача на звездите

Вили Вуцов дебютира като баскетболен треньор в мача на звездите

Велислав Вуцов прие предизвикателството на организаторите и ще бъде треньор на отбора на Търкиш Еърлайнс в баскетболния мач на звездите. Той ще си партнира с наставника на Левски Мануел Марков в шоуто, което стартира в 16.30 часа на 2 април в Двореца на културата и спорта във Варна.

Треньорите на Спартак (Плевен) и Берое (Стара Загора) Александър Дяковски Любомир Минчев пък ще водят тима на Шкода. "Обичам баскетбола и следя от близо вътрешното първенство. Запознат съм с качествата на играчите и мисля, че ще се справя с това предизвикателство. Ще поискам съвет и от моя добър приятел Тити Папазов", коментира Вуцов. Съдии на топсъбитието на Националната баскетболна лига ще бъдат Красимир Стойнов, Станимир Русев и Калоян Костов, а дежурен представител е Костадин Иванов.

Бившият президент на Българската федерация по хандбал Александър Евтимов и играчите на волейболния Черно море Вангел Велинов и Стефан Георгиев пък ще се включат в демонстративния мач "Аз обичам баскетбола", чиято цел е да повиши популярността на играта с оранжевата топка сред децата и подрастващите. В срещата ще участват още футболистът на Черно море Георги Илиев, треньорът на Черноморец (Балчик) Георги Иванов - Геша, водещият на шоуто Асен Блатечки и Велислав Вуцов.

Последвайте каналите ни в:

Още от Баскетбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти