Гледай на живо

Купата отново е "синя": Левски повали ЦСКА, за да се завърне на трона след тригодишно прекъсване

Футбол среща баскетбол: Георги Илиев и Георги Иванов в Мача на звездите

Футбол среща баскетбол: Георги Илиев и Георги Иванов в Мача на звездите

Капитанът на футболния Черно море  Георги Илиев и треньорът на Черноморец (Балчик) Георги Иванов – Геша ще се включат в 100% Power Мач на звездите. Двамата ще са част от демонстративния мач "Аз обичам баскетбола", чиято цел е да повиши популярността на спорта с оранжевата топка сред децата и подрастващите.

Топсъбитието на ВИВАКОМ Национална баскетболна е на 02.04.2017 година от 16:30 часа във варненския Дворец на културата и спорта, а организаторите предизвикаха Велислав Вуцов да дебютира като баскетболен треньор, заемайки мястото на подалия оставка наставник на Черно море Тича Спас Натов.

„Това е 14-ото издание на шоуто и 8-мо във Варна. За нас е много важно да се връщаме във Варна винаги, когато можем, защото тук феновете обичат баскетбола и създават неповторима атмосфера в залата”, заяви управителят на СпортЛаб ООД Стефан Августинов. Главният мениджър на „Стар баскет камп” и съорганизатор на мача Саша Топчов пък разкри, че за пръв път в България състезанието 100% Power Умения ще се проведе като в НБА – на директна елиминация.

Участник в конкурса 100% Power Забивки пък ще прескочи автомобил на ŠKODA.

Още от Баскетбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти