След оттеглянето на Самуилов: Палийски търси спонсори в чужбина

След оттеглянето на Самуилов: Палийски търси спонсори в чужбина

Президентът на Ботев (Пловдив) Ангел Палийски е в чужбина и води преговори за нов собственик на клуба. Това става, след като Георги Самуилов обяви оттеглянето си от "канарчетата", пише "PlovdivNews". Със сигурност става въпрос за много сериозна фирма, която ще покаже амбиции за завършване на стадиона и завръщане на Ботев на мястото, където го искат хилядите привърженици на "жълто-черните".

В момента се подготвя насрочване на общо акционерно събрание на клуба, на което се очаква в управата да влезе много сериозен мажоритарен собственик. Вероятно то ще се проведе до края на март. В Ботев са благодарили на Георги Самуилов за сериозната подкрепа в последната година и за средствата, които са дадени от него под формата на спонсорски договор, а не като заем.

На 15 февруари (сряда) адвокатът на Самуилов - Димитър Радев, е джиросал акциите на Апостол Апостолов и от този ден Сдружение "Ботев" притежава 61%, а "ТЦ ИМЕ" 39%. На следващия ден в клуба са платили всички заплати на футболисти и служители, за да няма напрежение.

Следвай ни:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички