Макларън намекват за "вълнуващи промени"

Макларън намекват за "вълнуващи промени"

Състезателният директор на Макларън, Ерик Булие, заяви, че новият болид на тима, който ще се казва MCL32, ще е пълен с "вълнуващи промени". Тимът от Уокинг ще представи колата си за сезон 2017 във Формула 1 на 24 февруари и всички очакваме да е облечена в легендарния оранжев цвят, но Булие обясни, че промените няма да са само външни.

В интервю за официалния сайт на Макларън директорът сподели, че няма търпение за старта на сезона: "Винаги ще има промени и така и трябва да бъде. Както знаете, една Ф1 кола никога не остава същата, отивайки от едно състезание на друго. Планирали сме някои вълнуващи промени за MCL32, но искаме да ги запазим в тайна до 24 февруари, когато ще представим колата пред света".

"Ф1 е посветена на промяната, тя кара спорта да върви напред - смяна на пилоти, на правилници, на състезания, всичко. Трябва да подчертаем, че в Макларън това също важи в пълна сила. От корените през 60-те досега именно промяната е донесла успехите ни в Can-Am, IndyCar и Льо Ман. Промяната доведе до това Макларън да се превърне в производител на автомобили и трансформира Макларън от състезателен отбор в международна технологична група. И ще се променяме отново и отново, ставайки все по-добри както на пистата, така и извън нея", допълни Булие.

Повече информация за Формула 1 можете да прочетете на сайта formula1.sportal.bg

 

Последвайте канала ни в

Още от Моторни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти