Милко каза, че ЦСКА-София е ЦСКА и със сигурност взима "Армията", тъй като "червените" са професионалисти

Милко каза, че ЦСКА-София е ЦСКА и със сигурност взима "Армията", тъй като "червените" са професионалисти

Административният директор на ЦСКА-София Милко Георгиев намекна, че атаките към неговия клуб, които идват пряко от ЦСКА 1948 индиректно са с първоизточник Лудогорец на база роднински връзки между директори в двата клуба. 

Изказването на Георгиев пред "Дарик радио" дойде няколко часа, след като от ЦСКА 1948 пожелаха официално през пролетта да домакинстват на стадион „Българска армия“ мачовете си от четвърта дивизия.

"Мисля, че всички знаят от къде идва тази молба. Смятам, че по начина, по който ЦСКА се атакува в момента, идва да ни успокои, че сме на верен път. Нека да успокоя милионите фенове на ЦСКА и да внеса малко яснота по този въпрос. ЦСКА все още има действащ договор с ММС. С решение на Министерски съвет, наистина двата имота, Българска армия и Панчарево, са прехвърлени от държавна в публично-частна собственост. Апорта не е вписан, което значи, че споразумението ни с Министерството на спорта е действащо. Тоест няма начин, който и да било, дали ще е 8 без 12 или 20 и 20, както и да се казва някакво учредено дружество, да желае от ММС или от Национална спортна база да наема част или целия имот. Когато апорта бъде вписан, тогава футболния клуб, който участва в професионалния футбол, тоест ЦСКА, ще получи базите за дългосрочен период“, каза Георгиев.

„Всичко останало са дребни шикалкавения, видите ли ние сме такива и онакива. Всички знаем, от къде идва тази атака и със сигурност не е от София. Сами може да си направите справка и да видите един от директорите на този клуб (ЦСКА 1948) чии син е. Елементарно е – директор на ЦСКА 1948 (б.а. Никола Газдов) е син да директорка в Лудогорец (б.а. Теменуга Газдова – председател на борда на директорите). Как по-ясно да го кажа. Саздов или Газдов, мисля че е Газдов. Проверете го, то е съшито и съшито. Идеята е хората да се притесняват и да ми звънят по телефона. Няма драма – стадиона няма как да бъде на друг, освен на ЦСКА. Това са неоспорими факти. Две седмици преди началото на шампионата, ние обявяваме трансфери, а се появява това. Нормално е. Приемаме го като част от играта. Не мисля, че това ще повиши напрежението между ЦСКА и Лудогорец. Ние си гледаме нашата къщичка“, допълни още Милко Георгиев.

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички