Психолози за Лудогорец в Турция

Психолози за Лудогорец в Турция

Двама нови се присъединиха към лагера на Лудогорец в Турция. Става дума за психолози, които работят индивидуално с всеки един от футболистите на "орлите". Специалистите са при отбора по изричното настояване на старши треньора Георги Дерменджиев, който освен в отлично физическо, иска състезателите му да бъдат и в добро психическо състояние, пише вестник "Меридиан мач".

Преди година наставникът пробегна да услугите на въпросните психолози и те също бяха в Турция по време на зимния лагер. Това даде резултат и през пролетта Лудогорец премина през съперниците си като през малка гара и стана шампион за пети пореден път. Сега те работят с футболистите най-вече защото есента беше изключително натоварена и въпреки, че бяха пуснати в почивка от около 20 дни, повечето играчи не са се отърсили от голямото напрежение. Не трябва да се забравя и че предстоят мачовете с датския ФК Копенхаген от 1/16-финалите на Лига Европа.

През изминалия вече полусезон играчите на "орлите" имаха мачове през 3 дни и постоянно бяха на път и далеч от семействата си, което няма как да не даде отражение. Отделно от това, за повечето от футболистите се пишат постоянни информации относно тяхното бъдеще, като това важи най-вече за Джонатан Кафу, Вандерсон и Клаудиу Кешерю. А подобен тип информации също влияят на звездите на разградчани.

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички