Гледай на живо

ЕВРО 2020: Унгария - Португалия 0:0

Емилия и Коко Динев пак се събраха

Емилия и Коко Динев пак се събраха

Емилия се е върнала при Коко Динев и двамата са заедно от известно време твърди близък до двойката. Сдобряването е станало без кой знае какви емоции. Двамата са установили, че се обичат и се чувстват по-добре заедно. Хотелиерският и хазартен бос и певицата вече имат отношения от 16 години, както и две деца – Иван и Мира.

През това време те се разделят на два пъти. Дни след поредната им раздяла тръгна слух, че Динев има връзка с адвокатка, но това вече отива в миналото. Успоредно се заговори, че Емилия не е стояла мирна и е залюбила бизнесмен. Дори се появи информация, че двамата са ходили на почивка в Дубай.

Първата връзка на двойката започва, когато Емилия е в началото на кариерата си. Тогава нещата никак не са сериозни и двамата се разделят. След това Коко се жени за колежката на Емилия - Анелия. Малко след това и Емилия се омъжва за митничар. И двата брака не продължават дълго. След това идва второто събиране на чалгарката и бизнесмена. Скоро след раждането на първото им дете - Иван, двамата отново се разделят, но скоро се събират отново. Сега е ред на третото им събиране.

„Коко и Емилия се виждат често-често в последно време, но това не е заради децата. Със сигурност отново са заедно. Когато ги видиш на едно място, не трябва да си гений, за да усетиш тръпката помежду им“, споделя източник на „България днес“.

Още от Булевард

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти