Войнов: Представяме се над очакванията ми

Войнов: Представяме се над очакванията ми

Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Войн Войнов похвали футболистите след победата над Витоша (Бистрица) с 3:1, която изкачи тима на 4-о място във временното класиране на ППЛ. Наставникът на “смърфовете” заяви, че спечелените точки до момента са повече, отколкото е очаквал, и се надява отборът да продължи да се представя по възходящ начин.

“Постигнахме хубава победа, но тя не дойде лесно. Нито за секунда не съм си помислил, че мачът ще е лек. Въпреки че бяхме поуморени в края, контролирахме срещата. Благодаря на момчетата за старанието. Точките до момента и мястото ни в класирането са над очакванията ми, но заслугата е на играчите, които много се стараят на тренировките и се представят добре в мачовете”, заяви Войнов.

 “Пламен Крумов има разтежение, а Ванчо Траянов е с вирусно заболяване. Доволен съм от привличането на Симеон Райков и Асен Георгиев. Днес е пристигнал нападател от Франция. Той ще е на проби и ако ни убеди в качествата си, ще подпише договор. Ясно е, че ни трябва подсилване в предни позиции. Преди беше лесно с Мартин Камбуров, но сега и другите трябва да поемат по-голяма отговорност. Нямаме финансови проблеми, президентът се е погрижил всичко в това отношение да е наред”, каза още треньорът на Локомотив.

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички