Тя има най-хубавото тяло в Пловдив! (галерия)

Тя има най-хубавото тяло в Пловдив! (галерия)

Румяна Калоферова завоюва бронзов медал на републиканското по бодибилдинг в категория до 164 см. Пловдивчанката се е готвила близо 5 месеца за въпросното състезание, което е и неин дебют, тъй като се явявала за първи път на подобна надпревара, пише "Марица".

"За съжаление в Пловдив нямаме достатъчно добри треньори по бодибилдинг, затова тренирам в клуб "Кобра" в Стара Загора при Тихомир Трифонов, който е подготвил доста шампиони", споделя красавицата.

Освен с бодибилдинг и фитнес, пловдивчанката се занимава с танци и мода. Зад гърба си Руми има множество фотосесии за различни марки, била е на корицата на най-известното мъжко списание "Плейбой", а от 2013 година е част от балета на Биляна Йотовска "Secret Garden", с който е присъствала на едни от най-горещите събития не само в България, но и по света.

Заедно с нейните колежки тя е участвала и в клиповете на изпълнители като Turbo B от световно известната група SNPAР, Криско, Слави Трифонов, Десислава и др.

В момента Руми се подготвя усилено за балканското първенство по бодибилдинг, което е след 3 седмици. 28-годишната моделка се закани, че ще се върне от там с медал.

Румяна Калоферова има най-хубавото тяло в Пловдив@@@
Румяна Калоферова има най-хубавото тяло в Пловдив@@@

ФОТОГАЛЕРИЯ НА РУМЯНА ВИЖТЕ ТУК!

Още от Булевард

Виж всички