Вальо Михов: Един футболист се отличава над всички

Вальо Михов: Един футболист се отличава над всички

Бившият шеф на БФС Валентин Михов заяви, че смята, че един футболист се отличава сред останалите и е логично той да я спечели. Легендарният ръководител не разкри за кой става дума, но заяви, че вече го е поздравил. Михов също така смята, че нивото на футбола ни е не толкова слабо, колкото се изкарва.

“Мисля, че има един футболист, който може да я спре, да замахне, да в прибере. Той е голям футболист. Много ги обичам всички, но той се откроява. Няма да казвам кой е. Вече го поздравих. Виждам, че Краси Балъков се завръща като ръководител. Направи много стаж и ще помогне много на Етър. За изминалата година - много приличен футбол и мачове като цяло. На какво отгоре да очакваме повече за 2018-а. Спортът е отражение на всичко. Не смятам, че ни е лош футболът. Може би е над средното. За съжаление не мога да кажа, че има млади момчета, които да идват отдолу. Много хора са талантливи, но не се доучват, както се казва, защото няма кой да им помогне”, каза Михов пред Sportal.bg.

ФОТОГАЛЕРИЯ

Следвай ни:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички