Audi A4 Sedan и Audi A4 Avant: Бестселърите във върхова спортна форма

Audi A4 Sedan и Audi A4 Avant: Бестселърите във върхова спортна форма

През новата моделна година, версиите на Audi А4 с ниво на оборудване design, sport и нагоре ще се отличават с по-впечатляващо оформление на предната част. При него външните въздушни отвори са обградени с мощни петоъгълни контури, а вътрешността им е структурирана от елементи с покритие с алуминиев ефект. Външният пакет оборудване S line включва нови брони с по-спортен облик, чиито подчертан клиновиден дизайн ги прави още по-привлекателни.

U-образна скоба разделя външната и вътрешната част, покрита с решетка със структура на пчелна пита. Отделни отвори във входовете за въздух насочват част от въздушния поток към калниците, където той преминават покрай джантите.

Оформлението на предната Singleframe решетка също спомага за разграничаване на отделните линии на оборудване. При външният пакет S line решетката вече се отличава и с ламели с 3D оформление, а долната част на предницата е завършена с аеродинамична лайстна с остър ръб. Задната броня също се предлага стандартно в новото оформление, при което досегашните кръгли ауспухови тръби са заменени от два широки трапецовидни накрайника. Зоната на дифузьора между изпускателните тръби вече е по-тясна, а джантите, които се предлагат с размер от 16 до 19 цола също правят впечатление с обновения си дизайн.

В моделната гама на А4 ще дебютира и новия пакет оборудване S line competition. Той включва редица изключителни за този пакет нови функции - изпълнени в цвят "selenite silver" завършваща аеродинамична лайстна в долната част на предната броня и предпазна лента, заден RS спойлер при A4 Avant и не на последно място - нов цвят външно лаково покритие "Turbo Blue". В долната част на задните врати е поставена емблема с четирите кръга в сребристо или в черно в зависимост от екстериорния цвят. Пакетът оборудване предлага на клиентите и редица други спортни елементи и технологии 19-цолови джанти Audi Sport, червени спирачни апарати, спортно окачване и LED светлини.

Във вътрешното пространство пакетът оборудване S line competition използва основата на пакета S Line black, допълвайки я с карбонови декоративни вложки RS, мултифункционален волан с три лъча и спортни седалки с тапицерия с комбинация кожа / изкуствена кожа. Като алтернатива, клиентите могат също така да изберат и седалки S sport в червено magma или в други цветове на тапицериите.

В Германия предварителните продажби на Audi А4 Sedan и А4 Avant, моделна година 2019, ще започнат през третото тримесечие на 2018 година.

Още от Моторни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти