Българин е сред големите в културизма

Българин е сред големите в културизма

България има още един културист, който вече е сред професионалистите в този спорт. След легендарния Добри Делев, вече и Радослав Ангелов ще има възможност да бъде част от най-грандиозните събития в този спорт.

Ангелов спечели своята професионална карта на състезанието от веригата Bros Pro Qualification, което се проведе в “Рикох Арена” в Ковънтри.

“Заслужено стигнах до този успех. Вече мога да участвам на турнири за професионалисти, да бъда част от най-голямото събитие в този спорт - “Мистър Олимпия”.

Всичко стана случайно, Lafamilia wear ми подхвърли, че мога да участвам на това състезание. Започнах подготовка. На турнира участвах в категория Middleweight и станах първи, а с това спечелих право да се състезавам и в Overall category, където се изправих срещу по-тежки състезатели, но отново победих”, заяви Ангелов пред Sportal.bg.

“Все още не съм си поставял конкретни цели, ще оставя нещата да се наредят. Ще направя дебют в професионалния културизъм, когато се почувствам напълно готов”, добави младият състезател. 

Още от Други спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти