Бекер: Джокович не е далеч от най-добрата си форма

Бекер: Джокович не е далеч от най-добрата си форма

Бившият треньор на Новак Джокович Борис Бекер коментира, че следи отблизо представянията на сърбина и е доволен от това, което вижда на Ролан Гарос. Немската легенда заяви, че в играта на 12-кратния носител на титли от Големия шлем започват отново да се виждат някои от чертите, които го изведоха до върха:

„Наблюдавам внимателно играта на Новак Джокович. В нея мога да видя част от атлетизма и движението по корта, което го направи шампион преди две години в Париж.

Знам, че някои експерти се съмняват в жаждата му за успехи и в това доколко е отдаден на търсенето им. Познавам бившия шампион, той не би се върнал тук, освен ако не желаеше силно титлата. Подобрява се със всеки изминал мач и не изглежда далеч от най-добрата си форма.“

Следващият мач на Новак Джокович ще бъде срещу италианеца Марко Чекинато, който изненадващо записа поредни победи над Пабло Кареньо Буста и Давид Гофен.

TennisKafe.com

Гледайте всички най-вълнуващи тенис двубои от ATP Masters 1000, ATP 500 и ATP 250, ATP CUP, ATP Finals и Next Gen, на живо, само в ефира на MAX Sport.

Още от Тенис

Виж всички