Клоп разясни какво е състоянието на Гомес, Александър-Арнолд и Вайландум

Клоп разясни какво е състоянието на Гомес, Александър-Арнолд и Вайландум

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп хвърли светлина върху състоянието на трима от контузените важни играчи на мърсисайдци. Според германеца Трент Александър-Арнолд  се възстановява добре, но все още е рано да се каже дали десният бек ще може да играе в мача с Лестър през следващата седмица. Жоржиньо Вайналдум обаче по всяка вероятност ще бъде на разположение в сряда. Що се отнася до Джо Гомес, то той има нужда от още поне няколко седмици.

"Трент е много по-добре, но трябва да изчакаме. Всеки знае колко много той иска да играе. Може да игнорира всичко останало. Това, че той изигра мача с Брайтън бе направо сензационно. Не е нужно още много време, но дали ще бъде готов за Лестър? Не знам, ще разберем.

Джини е добре. Планът е да направи още една тренировка днес и след това ще видим как ще се чувства.

За Джо Гомес трябва да почакаме още няколко седмици. В момента е трудно да се прецени. Неговата контузия не е като тези на Трент и Джини. По-сериозно е. Преди три седмици си мислехме, че е близо до завръщане, но след това трябваше да направим нова диагноза. Видяхме, че нещата не се развиха така, както искахме. Затова той все още не тренира", заяви Клоп.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти